Biopron блог

Някога замисляли сте какво в действителност се случва в червата ви? Или се придържите само към няколко варианта за закуска, а искате да проучите и нови? Непрекъснато се появяват нови тендениции в пробиотичното хранене и здравословния начин на живот, и ние не искаме вие да изоставате. Бъдете в крак с тях чрез нашия Biopron блог- вашата дневна доза за четене.

Предна страница Следваща
 • Двойка с цел: антибиотици и пробиотици

  Двойка с цел: антибиотици и пробиотици

  Да сме болни и да трябва да вземаме антибиотици не е мечтата на живота ни, нали така? Но, трябва сме щастливи, че ги има тези магически лекарства, тъй като те донесоха със себе си революция в здравеопазването. Нелечими и смъртоносни заболявания в миналото могат вече да бъдат излекувани бързо и по- лесен начин.

  Прочетете
 • Пробиотици– обща информация

  Пробиотици– обща информация

  Сигурно сте сблъсквали с пробиотиците- в кабинета на доктора, в рекламите за добавки и дори, докато се информирате за определени храни. Но все още се чудите, какво точно представляват. Ето и на Вашето внимание обща информация за тези микроорганизми и какво могат да направят за Вас.

  Прочетете
 • Стрес и добро здраве

  Стрес и добро здраве

  Кулминационната точка на доброто здраве е кодирана във Вашите черва! Може това да звучи доста преувеличено, но истината е, че Вашата храносмилателна система играе огромно роля за Вашето общо благоденствие, а стресът- за съжаление- не ни помага по никакъв начин.

  Прочетете
 • Оста черво- мозък

  Оста черво- мозък

  Знаете ли, че съществува пряка връзка между Вашия мозък и черво? Голяма част от благоденствието на Вашето тяло зависи от връзката между Вашия мозък и Вашия стомашно- чревен такт? 

  Прочетете
 • Добър тонус & пробиотична грижа

  Добър тонус & пробиотична грижа

  Функцията на червата е от определящо значение за Вашето благоденствие. А здравите черва означават, че живеете прородисъобразно, защото червата в корема са свързани косвено към жизненоважните органи на тялото. 

  Прочетете
 • Мога ли да пия кафе по време на бременност?

  Мога ли да пия кафе по време на бременност?

  Кафето е не само вкусна и ободряваща напитка, която ни дава сила и енергия. Това е навик от особена важност, който ни позволява да си починем и да се видим с приятели. Следователно, напълно разбираме тревогата и въпросът свързан с това, дали може да се пие кафе по време на бременността и как да оцелеем без него.

  Прочетете
 • Пробиотиците по време на бременност

  Пробиотиците по време на бременност

  Периодът на бременност е много критичен в живота на всяка една жена, а правилните действия може да гарантират здравето на бебето и неговото здравословно раждане, също така и личния тонус, както и че имате достатъчно сили да се грижите за новородената си рожба.

  Прочетете
 • Съвети за здравословна пролетна закуска

  Съвети за здравословна пролетна закуска

  Ярки, красиви и съблазнителни цветове на зеленчуци, безкрайно голям избор от плодове, кисели млека, както и малко допълнителни екстри, може да придадат на Вашата закуска такава красота, която да си заслужава да бъде запечатана на професионална снимка, но тя на първо място е от изключителна полза за Вашето здраве.

  Прочетете